GEZONDHEIDSCENTRUM'DE REEF'

CHIROPRACTIE

KIEKENDIEFSTRAAT 17
2496 RP 'S GRAVENHAGE
TELEFOON: 015-2706850
EMAIL: deruggesteun@gmail.com
www.deruggesteun.nl

OPENINGSTIJDEN:
Maandag 8:00 tot 15:00
Woensdag 8:00 tot 14:00
Vrijdag 8:00 tot 14:00

  Print deze pagina
 

Chiropractie is een manuele behandelingsmethode, die effect heeft op de algehele gezondheid, door het vrijmaken van beknelde zenuwen.  Dit kunnen klachten zijn zoals die van het bekken, onder- of bovenrug zowel acuut (spit), of chronisch. Ook nek- en hoofdpijnklachten horen hierbij. Andere klachten zoals b.v. die in armen en benen die uit de rug uitstralen kunnen met succes behandeld worden. Maar de meeste zenuwen sturen berichten onbewust en automatisch om het lichaam te regelen en controleren. Als deze zenuwen in de knel komen voelt u niets tot dat een van u organen werkelijk niet meer kunnen functioneren, denk aan ooginfectie, evenwichtsstoornis, verlaagde immuunsysteem, spastische darmen, menstruatie, blaas, nieren, of hartproblemen, etc...

Een betere gezondheid begint bij preventie. Net als bij de tandarts is het een goed plan om regelmatig (minstens een keer per kwartaal) bij de chiropractor het stand van het zenuwstelsel te controleren en het functie van alle organen te verbeteren.

Chiropractie is een veilige behandelmethode voor alle leeftijden van huilbabys tot bejaarden met slijtage.
Niet alleen de locale klacht, maar het hele lichaam wordt bij het onderzoek en de behandeling betrokken, om zo een beter gezondheid te krijgen.

De chiropractor Nathan de Boer is lid van de Dutch Chiropractic Federation (DCF) en geregistreerd bij de SNRC. Indien u aanvullend verzekerd bent Krijgt u van vrijwel alle zorgverzekeraars de behandelkosten geheel of groot gedeeltelijk vergoed. Er is GEEN eigen risico!

Voor meer informatie kijk ook op onze website

www.deruggesteun.nl

InloggenCopyright 2006 - 2013 Gezondheidscentrum De Reef